Σκοπός του Συμβουλίου και του Συλλόγου γενικότερα είναι, σε στενή συνεργασία με εκπαιδευτικούς, μαθητές και πολιτεία, να συμβάλλει με κάθε πρόσφορο μέσο στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας.

Σημαντικότερος παράγοντας για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το σκοπό μας είναι Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η συμμετοχή όλων μας σε δράσεις και εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και διεκδικητικές, είτε του Συλλόγου είτε του Σχολείου.

Η μικρή ή μεγαλύτερη συνδρομή του γονιού σε ότι χρειαστεί, στο βαθμό και με τον τρόπο που μπορεί, στο πλευρό των παιδιών ή των εκπαιδευτικών , είναι μονόδρομος και οδηγεί με σταθερά βήματα σε πολύπλευρη ποιοτική αναβάθμιση κάθε σχολικής κοινότητας .

Η τακτική, αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στο ΔΣ και στα μέλη του Συλλόγου είναι το “όχημα” γι’αυτό.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του ΔΣ, συλλογικά και ατομικά, αναμένοντας από σας ιδέες, σκέψεις και προτάσεις. Από τη μεριά μας, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά για κάθε θέμα που απασχολεί τη σχολική μας κοινότητα, με κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεση μας, όπως email, ανακοινώσεις μέσω των μαθητών, τη σελίδα μας στο facebook και σύντομα την ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Στο σημείο αυτό να σας βεβαιώσουμε ότι για τα όποια στοιχεία επικοινωνίας έχουμε στη διάθεση μας, τηρείται πλήρως πολιτική απορρήτου σύμφωνη με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Δήλωση Συμμόρφωσης), ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα επικοινωνίας στέλνοντας το αίτημα σας στο νέο email του Συλλόγου sgk4gx@gmail.com

Στοιχεία Επικοινωνίας Διοικητικού Συμβουλίου

Όνομα Κινητό Email
Πρόεδρος Χατζηκώστα Βάσω 6932375229 hatzikosta@gmail.com
Αντιπρόεδρος Αθανασοπούλου Κατερίνα 6977478966 k-athanasopoulou@hotmail.com
Γ.Γραμματέας Χαχάμης Χρήστος 6932204265 chachsc@gmail.com
Ταμίας
Κοσμήτωρ
Μέλος
Μέλος Μούτσου Γεωργία 6994670533 gmoutsou@hotmail.com